Fællessang m. Niels Rahbech

Fællessang m. Niels Rahbech

Siddepladser

Bliv medlem af Medspil her >> 
- og få alle fordelene omgående.

KØB BILLET

Generator hylder fællesskabet om den danske sangskat. Kom og få en hyggelig aften med fællessang og interessante fortællinger.

Om Niels Rahbech:

Min tilknytning til Ringkøbing, hvor jeg er kommet igennem mange år, går via Kulturskolen Ringkøbing-Skjern. Her blev jeg ansat som klaverlærer i efteråret 2007 og arbejdede der indtil 2022.

Jeg arbejder freelance i hele Danmark som professionel kapelmester, pianist, arrangør og foredragsholder.

Blandt meget andet har jeg i de sidste godt 10 år, hvert år lavet en eller flere længere koncertturneer i hele Danmark med et hold af sangere og musikere. Vores koncertform rækker over mod teaterkoncerten, men kan nok bedre karakteriseres som hyldestkoncerter til bestemte kunstnere eller tidsperioder. Således også i vinteren 2024, hvor vi spillede en koncert, der hed ’Se Venedig og Dø’ med musik af Gasolin’, Shu-bi-dua og Sebastian, for bare at nævne nogle få.

Til sangaftenen på Generator vil jeg tage udgangspunkt i den koncert, når jeg vælger aftenens fællessange. Det bliver altså dansk; nok mest fra 70’erne og 80’erne og det bliver både eftertænksomt og festligt!

På aftenen vil jeg også fortælle om musikken og hvad den gør ved os, når vi f.eks. synger sammen og jeg vil også komme ind på, hvad en kapelmester faktisk laver bag kulissen, både før, under og efter koncerten.