Den syvende søn

Den syvende søn

Dørene åbner kl. 19.00.

Siddepladser

Køb billet

Priserne er excl. gebyr.

Få alle medlemsfordelene - Bliv medlem af Medspil her

 

Æblet falder sjældent langt fra stammen, hvilket også gør sig gældende her. Peter Bellis søn Michel fører stolt familiens musiktradition videre. Så hverken stemme eller genre fornægter sig.

I foråret 2023 udkom bandets fjerde album "Alt på Spil", som fik flotte anmeldelser med på vejen og med flere singler, som strøg ind på radio-spillelisterne. Go’ Morgen Danmark tog også orkesteret ind til interview og en live performance.

Albummet ’"Alt på Spil" indeholder desuden gæsterne; Mathilde Falch og Michels far, Peter Belli, som gav sit bidrag i en smuk og rørende duet med sin søn; ”En sidste sang” blot to måneder før sin død.

Smag fx på dette tekst-uddrag:
Når lyset brænder ud / og natten den bliver ved / og takten går i stå / så er det helt okay / for publikum var med / og stemningen var høj / og sættet det var langt / der’ altid en sidste sang.

Fyns Stiftendes anmelders, Simon Stauns’, roste singlen med ordene: ”Michel og Peter Belli synger "En sidste sang” så ikke et øje er tørt på albummet ”Alt på spil. Albummet cementerer Den syvende søns lyriske og musikalske kvaliteter.”

Men hvordan lyder Den Syvende Søn?, tænker du.
Bandet er først og fremmest et rockorkester, med et charmerede og lunt retro-udtryk hentet i 60’er-beat og psykedelisk rock.

Det aktuelle album ’Alt på spil´ er som forgængeren produceret af Christian Ki, og besætningen er også den samme. Det er altså Michel Bellis karakteristiske vokal, brødrene Winbergs symbiotisk swingende bund, Mads Jensens orgel og tangenter, der bryder og samler og Mikkel Grues smagfulde og til tider rivende guitar.

Vi spår en stor fremtid for Den syvende Søn! Døm selv når de gæster Generator.

Den Syvende Søn er: Michel Belli, vokal - Adam Winberg, trommer - Tobias Winberg, bas - Mads Jensen, keys - Mikkel Grue, guitar