OBS.

For at imødekomme myndighedernes anbefalinder ift. Covid-19 og til brand og flugtveje og dermed skabe størst mulig sikkerhed for vore koncertgængere på Generator, har vi bestemt os for:

Garderobe skal benyttes ved adgang til Generators koncerter.

Du skal aflevere alt dit overtøj ved ankomst, hvorefter det vil være under opsyn under hele dit besøg.

Overtøj, større tasker, paraplyer og professionelt fotoudstyr er ikke tilladt i salen.

Om Generator

Generator drives af Den Selvejende Institution Generator og foreningen Medspil i tæt samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune og bygningernes ejer, Ringkøbing-Skjern Forsyning.

Vi er et kommunalt støttet og 100% non-profit foretagende, drevet af frivillige ildsjæle fra Ringkøbing og Omegn. 
Vores mål og vision er at skabe et kulturhus, der kan understøtte et blomstrende musikmiljø i og omkring Ringkøbing -  et samlingspunkt for musik- og kulturinteresserede, der kan mødes på tværs af alder og interesser. Det skal ske gennem et levende foreningsliv, øvelokaler for unge – eller ældre talenter, samt koncert-oplevelser af høj kvalitet, der skal favne bredt, men også udfordre den musikalske nysgerrighed hos vores publikum. 

Musikken på Generator arrangeres af DSI Generator. Men ambitionen er at tiltrække andre selvstændige og uafhængige arrangør-foreninger, til at skabe et levende og alsidigt indhold.

Du kan læse meget mere om, hvad Generator er for en størrelse rundt om på siden, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om projektet, vores arrangementer eller mulighederne på Generator.

 

Spillestedet modtager støtte fra