BLIV FRIVILLIG

RUSK op i den traditionelle musikscene

Vi søger ambitiøse unge frivillige som har lyst til at skabe kulturevents og koncerter i Ringkøbing

bliv frivillig

Hvad er RUSK?

RUSK er Ringkøbing nok mest ambitiøse kulturprojekt!

Vi giver de unge muligheden for at skabe de events og koncerter, som de selv har lyst til at deltage i. Vi tror nemlig på, at de bedste oplevelser skabes af unge for unge. Ved at være frivillig hos RUSK, kan man prøve kræfter med alt fra eventplanlægning og markedsføring til bartending og servicering. Det er ikke kun sjovt og lærerigt – det pynter også på CV’et.

Bliv frivillig hos RUSK

Som frivillig får du muligheden for at skabe kulturevents og koncerter for andre jævnaldrende fra lokalområdet. Du vælger artisterne, planlægger eventet og markedsfører det hele på de sociale medier. Når festen går i gang, kan du opleve det hele fra garderoben, baren, teknikken eller ved at hjælpe artisterne backstage. Du får nye venner, gratis musikoplevelser, masser af ansvar, og du lærer at udvikle nye ideer og at realisere dem i praksis.

Alt sammen noget, du kan tage med dig resten af livet.

Du gør en forskel

Som frivillig hos RUSK gør du en kæmpe forskel for unge i lokalområdet. Du er med til at skabe arrangementer og oplevelser, som dine venner glæder sig til og taler om langt ude i fremtiden.

Samtidig så styrker frivilligt arbejde din mentale sundhed, da du indgår i vores fællesskab og deltager i noget der både giver mening og har et formål.

Kort sagt... Du RUSKer op i dig selv og i dem omkring dig.

 

Bliv frivillig

Lyder RUSK som noget for dig? Så udfyld formularen, så tager vi kontakt til dig, så snart vi har en plads i RUSK-teamet.

Navn *