Suckerpunch - support Brosten

Suckerpunch - support Brosten

Dørene åbner kl. 19.00

KØB BILLET

Rabat til medlemmer

Bliv medlem af Medspil her >>

 

Suckerpunch er tilbage på Generator, og har denne gang inviteret Brosten fra København med. Begge bands spiller rock fra den gamle skole med masser af flængende guitar soli og store omkvæd, som fanger dig med det samme.

Der er dømt luftguitar denne aften så husk at ta’ din nabo eller hvem som helst med til denne aften. Måske det bliver det største i 24 indenfor denne genre.

Suckerpunch:

Bandet har spillet nogle gange på Generator efterhånden og det har været en kæmpefest hver gang. I forbindelse med udgivelsen af deres første album tilbage i 2019 blev baren tørlagt!!!

Der er garanti for Rock N Roll fra den bedste skuffe og masser af anekdoter fra oplevelser som bandet har været igennem.

Denne aften lover Suckerpunch også ny musik fra deres kommende EP som de i skrivende stund er på vej i studiet for at indspille.

Brosten:

Brosten er et rock band i ordets reneste forstand. Vi elsker interaktionen og energien imellem band og publikum.

Bandet har en autentisk og ærlig fremtræden på scenen og brænder altid igennem, uanset venue, og erinspireret af bl.a AC/DC og Airbourne og søger den rå nerve i vores musik.

Bandet består af 4 garvede gutter, hvor 3/4 har deres fortid i bl.a AC/DCJAM.dk - så velkommen til Brosten for første gang på Generator.