Ringkjøbing Big Band - solist: Andrea Lykke Oehlenschlæger

Ringkjøbing Big Band - solist: Andrea Lykke Oehlenschlæger

Kl. 14.00: Reception med adgang for alle afholdes i "Garagen" ved Spillestedet Generator.

Kl. 15.00: Koncert med Ringkjøbing / Hof Big Band i koncertsalen. Solist: Andrea Lykke Oehlenschlæger. Køb dine billetter herunder.

Køb billet

Oplev de gamle big-band klassikere af bl.a. Count Basie og Glenn Miller med Generators husorkester Ringkøbing Big Band i stærkeste opstilling.

Ringkjøbing Big Band blev stiftet i 1974 af journalist Flemming Nordenhof. Det udsprang af et jazz orkester på Ringkøbing Amts Dagblad - Daily News Blues Band. Flemming dannede på baggrund heraf i 1974 et rigtigt big band med forbillede i 40'ernes store jazz orkestre.

Ringkjøbing Big Band har gennem de mange år indspillet talrige CD'ere og afholdt et meget stort antal koncerter i ind- og udland. Men basen er i Ringkøbing, hvor orkestret hvert år starter og slutter de mange populære torvekoncerter på Torvet. Orkestret har sit øverum på Spillestedet Generator og har også 2 årlige koncerter her.

Ringkjøbing Big Band har i dag en klassisk big band besætning med 23 musikere - direktion, sang, saxofon, trombone, trompet og rytmegruppe. Igennem hele perioden har der altid været rift om at være medlem af orkestret. Mere end 170 musikere har gennem tiden været medlem af Ringkøbing Big Band. 

I anledning af jubilæet er det en yderligere glæde, at én af de tidligere sangerinder medvirker som solist på scenen. Andrea Lykke Oehlenschlæger startede sin sang karriere som kun 13 årig i orkestret og var med i 6 år. Hun har siden haft en fantastisk karriere med hovedroller i musicals, solistoptræden og meget andet. Glæd dig til at høre Andrea i nogle af de gamle big band klassikere.