Sebastian

Sebastian

Dørene åbner kl. 19.00

Pris: fra 325 kr.

Køb Billet

 Siddepladser

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum på Trubadurens Aftentur, får poesien for alvor vinger.
Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

Sebastian er en kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre. Alle de der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne, over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, Skatteøen, Cyrano og Pippi, men ogsa? numre som Rose, Måske Ku Vi, Vårvise, Romeo, Her er en sang og mange flere, har alle noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Sebastian er et langtidsholdbart ikon på den danske musikscene og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At opleve ham i trubadur-rollen giver en både munter, men også eftertænksom aften, hvor Sebastian tager publikum med hele følelsesregistret rundt. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst de eviggrønne sange, vi alle kan synge med på.