Palle Mikkelborg / Jakob Bro / Marilyn Mazur

Palle Mikkelborg / Jakob Bro / Marilyn Mazur

Dørene åbner kl. 15.30

KØB BILLET

Billetpriser er excl. gebyr.

Bliv medlem af Generators Støtteforening Medspil og få alle fordelene - tryk her >>

 

I et spontant og udforskende territorium mødes tre af dansk jazz’ største kapaciteter fra hver sin generation og maler et sfærisk og dybtfølt melodisk øjebliksbillede. Der er luft i musikken, stor frihed og et fælles ønske om at skabe noget, der ikke nødvendigvis kan forklares, men mærkes.

Palle Mikkelborg (f. 1941) og Marilyn Mazur (f. 1955) deler en lang musikalsk historie. Mazurs bidrag til Palle Mikkelborgs ambitiøse storværk “Aura”, dedikeret til og indspillet med Miles Davis, førte til, at den danske percussionist i midten af 80’erne kom med i Davis’ band og senere turnerede med Gil Evans, Wayne Shorter og Jan Garbarek.

Jakob Bro (f. 1978) har udgivet 16 albums som bandleder og blev et anerkendt navn på den internationale jazzscene efter at have spillet med Paul Motian, Tomasz Stanko, Lee Konitz m.fl.

I 2024 tager denne trio på releaseturné rundt i Skandinavien og Europa, hvor de bl.a. spiller en række eksklusive koncerter med den tyske cellist Anja Lechner og japanske Midori Takada i et kommisioneret samarbejde fra Pierre Boulez Saal i Berlin.

Og nu kommer de også forbi Ringkøbing hvor de giver koncert på Generator. Undervejs i koncerten vil trioen blive assisteret af et kor bestående af lokale unge fra Kulturskolen, Ringkøbing Kirke og Ringkøbing Gymnasium.

Palle Mikkelborg: trumpet, flugelhorn;
Jakob Bro: guitar;
Marilyn Mazur: percussion