John Mogensen Live

John Mogensen Live

Program:
Kl. 17.30 - Dørene åbner for spisende gæster
Kl. 18.00 - Maden serveres i "Garagen" og i Loungen på 1. sal.
Kl. 19.00 - Dørene åbner for ikke spisende gæster
Kl. 20.00 - Koncert i to afdelinger med John Mogensen Live

KØB BILLET

Nyd og tilkøb John Mogensens livret.
Dansk bøf med løg - kartofler - sovs - rødbeder og æblekage.

Bliv medlem af Generator's støtteforening Medspil og få alle fordelene - TRYK HER >>

JOHN MOGENSEN LIVE -  Danmarks officielle John Mogensen Orkester.

Er du vild med John Mogensen og stemningen fra de glade 70’ere ? Så er JOHNMOGENSENLIVE lige noget for dig. Forsangeren Karsten Noel der både har John Mogensens look, stemme og karisma  og bandet der er særdeles solide musikere med flere pladeudgivelser i ryggen som genskaber lyden og stemningen fra dengang, hvor der var ”fut i fejemøjet” og ”noget galt i Danmark”.
Danmarks jord behøver jo ikke at være kedelig at opholde sig på! Kender du det, at man sidder To mennesker på en strand og føler sig Nede i møjet og gerne vil have lidt Fut i fejemøjet eller man Sidder på et værtshus og tænker Der er noget galt i Danmark?
Man kender Nina, kære Nina og måske også Erik Oluf Andersen, men føler alligevel, at man nærmest bor i Ensomhedensgade nr. 9.
Man ved at Livet er kort og i dag skal man tænke på Søndag morgen, men vil egentlig hellere ringe til kæresten og sige ”Du ser mig når jeg kommer”, mens man håber på en eller anden vil ringe og sige ” Kom, kom til Klondike”.
Så længe jeg lever vil jeg finde Den gamle violin frem – så vil Mig og Margrethe og JOHNMOGENSENLIVE skabe et show med god stemning og masser af ”syng med” muligheder.