Yoga Koncert

Yoga Koncert

Dørene åbner kl. 16.00

Pris: 85-110 kr.

Køb billet

I hele uge 17 har Generator fokus på musik og sundhed. Til dette arrangement kan du dyrke yoga med en dygtig yoga instruktør, mens der spilles live musik. Arrangementet slutter kl. 18.00.
Arrangementet sælges kun i forsalg og der er et begrænset antal pladser.

Deltagerne skal selv medbringe træningsmåtte.

Yoga instruktør: Maria Rose

Den sansende og flydende krop er i centrum. Gennem den bløde og nærende yoga vækker vi kroppen til live. I bliver ført gennem de flydende stræk og hjulpet til et naturligt åndedræt og en øget kropsbevidsthed. Gennemstrømning i kroppen er i fokus, derfor vil vi smidiggøre og smøre alle kroppens led. Vi vil lede efter det nydende i bevægelserne, uden anstrengelse, pres eller skub. Men i stedet lade kroppen give sig hen til tyngdekraften og vores vejrtrækning - og derfra grounde os og på samme tid løfte os. 

Alt sammen er med til at øge fokus på kropsbevidsthed, smidighed og flyd i kroppen, og hjælper dig til at finde tilbage til en sanselig og levende kropsholdning og en naturlig måde at bevæge dig på.
Er du begynder, vil du få lagt et godt og sikkert fundament for din yogapraksis, mens de mere erfarne kan for forfinet og fordybet deres yoga praksis.

Se mere her

Guitarist: Niels Bjerg

Niels Bjerg er guitarist og komponist og er bosiddende ved Vestjyllands Højskole, hvorfra han arbejder med mange af sine projekter som udøvende kunstner. 
Til dette arrangement vil han skabe en lydkulisse i rummet, som vil smelte helt sammen med de bevægelser man skal udføre.

Se mere her