Tina Wiberg - album release

Tina Wiberg - album release

Dørene åbner kl. 13.30.

Pris: 75-125 kr.

Køb billet

Der gives 25 kr. i rabat til medlemmer af Medspil.

KOM TIL ALBUM RELEASE OG OPLEV TINAS KONCERT MED DE NYE SANGE

TINA WIBERG, som nok er mest kendt for SANGLÆRKEN, hvor hun årligt i dette regi runder lige knap 200 spillejobs. Nu er tiden langt om længe inde til at hun udgiver eget musik, et helt album. Sange som rummer både følelser og humor. Hun finder stor inspiration i Tina Dickow og Anika Aakjær og rammer ind i genren POP/FOLK.

Publikum beskriver hende som en kvindelig Niels Hausgård. Med hendes vestjyske dialekt og humor har hun en evne til at performe og gøre enhver koncert ganske personlig og lukker alle ind i et univers af følelser. 

Med en baggrund som ung mor i en alder af blot 17 år, og at have oplevet en identitetskrise, lavt selvværd, angst og PTSD og været inde omkring psykiatrien i hendes liv, tager sangene udgangspunkt i hendes store livserfaring. Hun fremfører en slags FORTÆLLE-KONCERTER, hvor hun formår at få folk til at stoppe op, finde tid til ro, nærvær og eftertænksomhed, for at finde frem til, hvad der virkelige rører sig i én og betyder noget.

"Jeg tror på, at det var meningen, at jeg skulle have lidt psykisk tæsk i livet, så jeg kunne lære, at mærke og bruge alle mine følelser når jeg synger."