Sko & Torp m/band

Sko & Torp m/band

Dørene åbner kl. 19.00

KØB BILLET

Officielt billetsalg begynder den 17. juli 2023 - kl. 08.00

Sidde- / ståpladser

Billetpriser fra 295 kr.  

Bandtour 2023

- så enkelt kan det siges, når en af Danmarks højst elskede musikalske duoer sætter kurs mod landets musik- og kulturhuse, med såvel store klassiske hits som helt nye kompositioner på set listen.

Når efteråret banker på er det i takt til tonerne af Sko/Torps længe ventede bandtour. Starten går 29. september i MCH Herning Kongrescenter og klinger først ud 11.november i Ringkøbing. Den akustiske trio er kørt i garagen for en stund, til fordel for det set up, som makkerparrets musik oprindeligt er komponeret til: nemlig for fuldt orkester og med hele Danmark på kor.

Med sig på holdet har de nogle af landets absolut stærkeste musikere. Nemlig Lars Daugaard på trommer, Søren Møller på keys, Thorbjörn Appehl på bas og Morten Woods på guitar, ved siden af Palle Torp og med Søren Sko i vanlig front på vokal.

Med lovning om mere musik og mindre snak, er en efterårsaften i selskab med Sko/Torp og band måske et rigtigt gedigent bud på lidt mere ”skralderbang” i efterårsmørket. Der må synges, vrikkes og leves med for fuld udblæsning på rækkerne, såvel som til de stående taffel’er, der venter rundt om i landet. Med nye Sko/Torp favoritter, som også forventes at udkomme på EP til efteråret, samt – selvfølgelig - alle de originale hits, som hverken publikum eller bandet vil undvære.

Kort sagt, fuld plade og fuld skralderbang fra Sko/Torp anno 2023.