Pink Floyd foredrag

Pink Floyd foredrag

Dørene åbner kl. 18.30

Billetpriser fra 75 kr. 

Køb billet

Bliv medlem af Medspil og spar penge til Generators koncerter.

>>Bliv medlem her<<

Pink Floyds hovedsangskriver og "tænker", Roger Waters, besøger Danmark i april 2023.

Thomas Ulrik Larsen, tidligere sanger, guitarist og kapelmester i danske The Pink Floyd Project, tager publikum med på en musikalsk rundtur i de år, hvor Roger Waters tegnede Pink Floyd.

Albummet ”Atom Heart Mother” fra 1970 har kultstatus i Pink Floyds diskografi, og ingen af bandets medlemmer har i dag noget positivt at sige om albummet, der delte spilletiden ligeligt mellem beatsymfoni og engelsk viserock. Men det var i den sidste kategori, bassisten Roger Waters trådte i karakter som en filosofisk og indad skuende sangskriver. Linjen fra ”Atom Heart Mother” fortsatte igennem de næste 13 år af Pink Floyds karriere. Waters’ realisme i rockteksterne belyses i koncertforedragsform. Der venter sange fra de store album, "Dark Side of the Moon", "Wish You Were Here", "The Wall" med flere. 

Thomas Ulrik Larsen er en af Danmarks mest erfarne og efterspurgte musikformidlere. Han er cand. mag. i musikvidenskab og pædagogik fra Københavns Universitet med speciale i rockmusikanalyse og rockhistorie. Han er en af landets kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970’erne samt dansk rock fra samme periode.