Orgelduo feat. Ajo Horns

Orgelduo feat. Ajo Horns

Dørene åbner kl. 14.00

Pris: 50-120 kr.

Køb Billet

Siddepladser

Solen danser hen over det azurblå hav. Skuldrene sænker sig, og hverdagen forsvinder, i takt med en besnærende rytme som langsomt nærmer sig.

Inspireret af deres fantasifulde tegneserieunivers, inviterer Daniel Sommer (trommer, perc) og Simon Eskildsen (orgel, synth) med ud på en musikalsk rejse. OrgelDuos musik opstår i mødet mellem orgelmusikkens traditioner, jazz, hip hop, beats, gnister og glimt i øjet.

De to virtuose musikeres uforlignelige kemi og unikke sammenspil på scenen, gør musikken legende, levende og tilgængelig. Med sig har duoen taget nogen af de førende musikere inden for jazzscenen i Danmark. Fænomenale gæster, som er med til at forme og sætte deres unikke præg på koncerten.

Når Simon og Daniel ikke guider musikalske all inclusive rejser, huserer de i forskellige prominente jazz- og world-konstellationer på den danske og internationale musikscene.

Efter deres populære og anmelderroste debutplade (Hr & Fru OrgelDuo travels the World) fra 2018 er bandet nu klar med et nyt og storladent værk. I et musiklandskab fyldt med debat omkring streaming og økonomiske forhold for kunstnere tager OrgelDuo ejerskab over egen musik og laver i stedet deres egen IOS og Android app, hvor musikken, historien, karaktererne og hele universet omkring den nye udgivelse bliver udgivet samlet og kan opleves som det er tiltænkt - et komplet værk. Fyldt med finurlige detaljer, god musik og masser af feriestemning.