Mais Uma

Mais Uma

Dørene åbner kl. 19.00

KØB BILLET

Siddepladser 

Billetpriser fra 125 kr.

Bliv medlem af Medspil og spar penge omgående.

Bliv medlem her >>

Mais Uma

Udadvendt, underholdende og sublim brasiliansk inspireret livemusik
Mai Seidelin (voc), Francesco Calí (p), Morten Ankarfeldt (b), Janus Templeton (dr)

Mais Uma spiller udadvendt og opløftende brasiliansk inspireret jazz udført sublimt og velarrangeret af nogle af Danmarks bedste jazzmusikere. Musikken er både dansabel og dramatisk, og der er garanti for et gensyn med mange af Brasiliens helt store kunstnere som Jobim, Elis Regina og Djavan. Disse evergreens blandes op med orkestrets originale kompositioner, som bygger bro mellem det sydamerikanske og det nordiske udtryk.

Mais Uma har betrådt de skrå brædder på jazzscenen i Danmark i mere end et årti, hvilket resulterer i en utroligt sammenspillet og kommunikerende helhedsoplevelse. Undervejs har orkestret turneret mange steder i udlandet fra Rio de Janeiro til Shanghai og haft besøg af forskellige solister fra Brasilien.

Trænger du til for en stund at glemme alt om vejr og vind og stress og jag, så tag med Mais Uma over Atlanten og bliv indhyllet i livsbekræftende rytmer og sange. 

”Mais Uma har modet - Thank God – til at spille et bredt udvalg af Brasiliens bedste komponister, og selvom jeg er en stor fyr, kan jeg slet ikke sidde stille”.  -  Fatman om Mais Uma

"Forrygende, underholdende, illuminerende” - Sådan lød det fra Danish Music Award’s jury om Mais Umas flydende koncert på vandet i København, som vandt en award for at præsentere det mest innovative koncertformat.

Vi glæder os vildt på Generator.