Local Heroes - Tina Wiberg - Karl Kristian - Sebastian

Local Heroes - Tina Wiberg - Karl Kristian - Sebastian

Dørene åbner kl. 18.30.

Billetpriser fra 100 kr.

Køb billet

Bliv medlem af Medspil her og få rabat på billetprisen, samt en gratis koncert i ny og næ.
Tryk her

Generator præsenterer tre lokale musikere, der alder allerede har haft stor succes. 

TINA WIBERG, som nok er mest kendt for SANGLÆRKEN, hvor hun årligt i dette regi rundede lige knap 200 spillejobs. I efteråret 2022 udgav Tina sit første album. Hun finder stor inspiration i Tina Dickow og Anika Aakjær og rammer ind i genren POP/FOLK. Sange som rummer både følelser og humor. Med sin vestjyske dialekt og humor har hun en evne til at performe og gøre enhver koncert ganske personlig, og som lukker alle ind i et univers af følelser. 
"Jeg tror på, at det var meningen, at jeg skulle have lidt psykisk tæsk i livet, så jeg kunne lære, at mærke og bruge alle mine følelser når jeg synger." - siger Tina.

KARL KRISTIAN flyttede i ...... til Aahus - han har opnået stor anerkendelse med sine sange. Senest har Karl Kristian haft fornøjelsen at være engageret af Poul Krebs og været med hans seneste turné rundt i Danmark. I efteråret 2022 udgav Karl Kristian sit album "Superhelt". 
Men allerede i september modtog Karl Kristian Autors Hædersprisfest 2022
Astrid Cordes, som i øvrigt hjalp ham med, at skrive den allerførste sangtekst Drømmenes By, sagde i sin tale bl.a.:
”Karl Kristian er bannerfører for det nære, det langsomme, det uprætentiøse og det jordnære. At lytte til hans musik er oplevelsen af at møde mennesket Karl Kristian. Det gælder både, når han optræder med fuldt rockorkester, når man hører han på anlægget i stuen eller han står alene med sin guitar.”
Med sig på scenen på Generator har han: Palle Hjorth på keys, klaver og harmonika, Søren Poulsen på trommer og percussion, Henrik Poulsen på elbas.

Sebastian Hoelgaard Hahn er pianist og et stort musikalsk talent fra Ringkøbing. 
Han kan spille alt indenfor rytmisk musik - bare ønsk en sang, og Sebastian vil spille den! Han bliver ofte hyret til at lave stemningsfyldt dinnermusik, men spiller også til store fester solo eller med band, ligesom han indtager orglet, hvis en af de lokale kirker mangler en organist. 
Sebastian er blot 20 år og går på talentakademiet MGK i Holstebro. Sideløbende underviser han i klaver i Ringkøbing-Skjern Kulturskole, i musik på Stadil-Vedersø Friskole og leder et kor i Aulum. 
Sebastian mestrer i den grad klaveret og har optrådt i DRs koncertsal, været solist til Nytårsgalla samt opvarmet for Mads Langer. Kom og oplev, når Sebastians fingre flyver over tangenterne!