Jul med Peter Vesth og venner

Jul med Peter Vesth og venner

Dørene åbner kl. 13.00

KØB BILLET

Siddepladser 

Billetpriser fra 150 kr.

Bliv medlem af Medspil og spar penge omgående.

Bliv medlem her >>

JUL MED PETER VESTH & VENNER
 
Peter Vesth: Vokal og Guitar
Kristian Rusbjerg: Harmonika og Kor
Louise Espersen: Vokal
Peter Busborg: Guitar og Kor

Mange kender nok bedst Peter Vesth når man nævner sangen Veras Vinterven, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.
Peter Vesth har igen i år samlet et nyt og spændende hold af musikere til sin juleturné.

Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side og den nu snart faste sangerinde Louise Espersen. Dertil har vi sangeren og guitaristen Peter Busborg, som i mange år har samarbejdet med Peter Vesth som sangskriver, producer og ikke mindst musiker på bl.a. den første juleturné for 10 år siden.

Peter Vesth er jo især kendt for sine mange fine sange og store hits såsom ”Veras Vinterven”, ”En hel flaske rom”, ”For Pedersens Bordel” og mange flere. Kristian Rusbjerg er en af Danmarks største harmonikaekvilibrister og mange kender ham især for sine optrædener i Mariehaven.

Louise Espersen fra Thorning, er efterhånden en rutineret sangerinde på trods af hendes unge alder. Allerede som 13-årig stiftede vi bekendtskab med hende, da hun i 2005 deltog i ‘Scenen er din’ på TV2 og i 2008 optrådte i programmet ‘Talent’ med Gitte Hænning sange. Med sin fine sans for det gamle danske sprog og accent, som hun via sin dejlige sangstemme spredte ud til befolkningen, tog hun hurtigt plads i manges hjerter. Blandt andet medførte det til, at Louise fik udgivet sin første CD, med Gitte Hænning kopier, sammen med Gitte Hænning.

Sammen spiller denne de julen ind landet over med en blanding af danske og amerikanske juleklassikere og selvfølgelig flere af Peter Vesths mange sange.

Så skulle julestemningen være sikret.